Gastenboek

als je iets in ons gastenboek wil schrijven.
Hartelijk dank.

Beste Lissa, beste Herman, ik zag en hoorde jullie voor de derde maal, gisterenavond in De Spil te Roeselare. Jullie blijven het subliem doen. Lissa: met zoveel gevoel en dynamiek in stem, alsof  je de dochter bent van de grote meester. Je blijft er zo bescheiden bij staan. Herman typeert met een vlotte beschrijving de ervaringen  met zijn ‘patron’ Toon.  Pol Vanfleteren is een rasecht muzikant die zijn instrumenten beheerst en de boodschappen van Lissa muzikaal versiert tot in de puntjes. ook zijn medemuzikanten geven kleur aan het geheel. Ik heb er als fan van Toon Hermans opnieuw van genoten en wens jullie allen veel energie en moed om deze tweede tournee altijd even goed te brengen, als hommage aan een groot artiest. ik ben zeker geïnteresseerd in de nieuwsbrief en de CD ‘Ik heb je lief’. Hartelijk dank voor de mooie avond.

Rik Callens

Al verschillende optredens met Lissa bijgewoond. Altijd top!

Marleen Regnier

Beste Lissa, je optreden gisterenavond in Leuven was geweldig. Ik heb ervan genoten en ging des te meer verliefd naar huis.

Marleen Mathijs

Gisteren was ik aanwezig op de voorstelling in Leuven en ik heb genoten! Het was een prachtige voorstelling. Muziek en zang waren hemels, de verhalen ontroerend. Graag hoor ik wanneer de cd verschijnt.

Anneleen Herinckx

We hebben gisteren tot ontroerends toe genoten van de voorstelling in Leuven. Proficiat aan het hele team en dank jullie wel om ons zo’n fijne, hartverwarmende avond te bezorgen!

Joke Govaerts

Beste Lissa,
Na een wondermooie avond in Leuven waar mijn man en ikzelf hebben genoten van je mooie stem en de uitvoering van Toon’s mooiste liedjes zou ik graag willen weten of de CD al op de markt is of wanneer die verkrijgbaar zal zijn? Nog veel succes met alles wat je nog te wachten staat in het leven… wij hebben alvast genoten van de mooie herinneringen aan Toon Hermans.

Rita Lainé-Heidbuchel

We hebben in Leuven warm en verbonden genoten van de hemelse stemmen en muzikanten.

Magdalena De Craen

Jullie show deze avond in Leuven was een pareltje. Indien Toon hem zou hebben gezien “zag hij dat het goed was”.

Katrien Bormans

Het was een bijzondere voorstelling in Beerse en die bewijst dat Toon niet mag en niet zal vergeten worden!

Astrid De Meulder

Dag Lissa, ik vond jou en jouw optreden onbegrijpelijk mooi.

Pieter Haazen

Zo genoten van de voorstelling gisteren.Wat heb je twee ontzettend mooie liedjes gezongen bij het huldeconcert in Carré voor Toon Hermans!! Prachtig!! Bij uitstek de mooiste liedjes van de avond.

Sebastiaan Lumey

Zo genoten van de voorstelling gisteren in Mortsel.

Chris Weyten

Knappe zangeres gehoord met de stem van een nachtegaal en een professionele muzikale omkadering. Kortom een avond om te koesteren.

René Snoeck

Beste mevrouw, ik woonde gisteren in Mortsel uw optreden bij en wens u te feliciteren (met alle musici) voor de prachtige vertolking van de liedjes van Toon Hermans. Het was werkelijk subliem!

André Hadermann

Het was een prachtige voorstelling.

Dirk & Katelijne Peeters

Dag Lissa,
Ik kom even storen met deze lijntjes om u en de ganse ploeg van de productie ‘In de schaduw van Toon Hermans’ een welgemeend proficiat toe te sturen. Ik heb gisteren in Mortsel de voorstelling bijgewoond en ik was bijzonder onder de indruk van dat optreden. Het ademde helemaal de sfeer van Toon Hermans. Sfeerschepping met een mooie belichting, prachtige teksten gezongen door u klonken zo echt en bij momenten ontroerend. Je kon het voelen in de zaal waar het muisstil werd op de gevoelige ogenblikken. Jullie mogen meer dan trots zijn over deze hommage aan Toon. Geniet nog met volle teugen van de komende voorstellingen en alvast nog heel veel succes met andere muzikale ontplooiingen!

Raymond De Bruyne

Wat een fantastische avond in Heilaar! Het was de reis door een bevroren landschap en beijzelde wegen meer dan waard. Dank aan jullie allemaal en vooral aan Lissa; prachtig hoe jullie de mooiste liedjes van Toon (Lieverd en Lente me!) zo intens en met zoveel gevoel hebben gebracht en gezongen. Als de CD uitkomt, willen wij die graag kopen.

Jos & Tineke Werkhoven


Vandaag geniet ik nog na van de ontroerende, prachtige voorstelling in Beerse. Het was hartverwarmend. Dankjewel.

Hild Van Rooy

Eigenlijk alleen maar om te zeggen dat ik gisteren, zaterdag in de zaal zat in Beerse. Zelden zo’n stem gehoord. Ze ging door merg en been. De laatste keer dat ik dat meemaakte was zo’n dertig jaar geleden bij een concert van Ann Christy.  Dank je wel, voor de mooie avond. Mij mag je wellicht later nog wel eens in je publiek ontvangen.

Stefan Stoops

Lissa, heldere stem, goeie muzikanten, verhalenverteller die je meeneemt in het leven van Toon, veel pit en vrolijkheid, origineel. Gewoon leuke avond waarop je je volledig ontspant. Dank je wel.

Hildegarde Roymans

Carré, buitengewoon prachtig was het!!! Dikke proficiat voor de ganse organisatie! Van Toon krijg je nooit genoeg! Nekkanacht vond ik nog intiemer, buitengewoon innemend mooi…

Katie Velghe

Ben altijd een beetje sceptisch als liedjes gecoverd worden maar Lissa heeft me aangenaam verrast. De liedjes kwamen nóg meer tot hun recht. Vooral omdat het tedere liefdesliedjes waren. De vertelvorm van Herman was leuk en zat vol onbekende anekdotes. De artiest Toon Hermans kenden we al maar de mens en vriend hebben we veel beter leren kennen.

Christien Baes

Met alle respect voor onze Noorderburen, maar we hebben veel meer vreugde beleefd aan jullie ‘Schaduw-voorstelling’ dan aan de viering op de Nederlandse TV, en hebben onszelf gisteren dan ook nog een bis-voorstelling cadeau gedaan… Toon Hermans was een Zuid-Limburger, kort bij ons Limburg, en die worden boven de Moerdijk toch niet altijd  als echte Nederlanders aanzien… Misschien was net daarom wel een Vlaamse manager als Herman Van Hove nodig, zonder enige twijfel de meest geschikte persoon om deze eenvoudige, pure, doch wondermooie hommage op de planken te zetten. Vooral géén drukte op de scene, ook dat werd gerespecteerd. Het was een perfect eerbeTOON, met een one man (geboren verteller) OF one woman (kristalklare zangeres) show… en op de achtergrond altijd ondersteund door gepaste beelden en een prachtig en uiterst professioneel orkest!”

Paul Meert

Mooi, mooi, mooi!!!

Leo Van der Wal

Lente me: Lissa was echt het beste van de hele show in Carré. Zo goed gedaan.
Lieverd: Wat een zangeres! En wat een mooi lied… Wellicht een van de beste optredens ooit. Doet de erfenis van Toon heel erg veel recht! Dank Lissa Lieverd.

Dogsen

Prachtige show! Zó mooi, dat we nog een tweede keer gaan (na Dendermonde nu naar Lokeren).  Lissa, je liet de tranen over mijn wangen lopen bij “Lente me” in Carré!  Zo pakkend en mooi en echt! Jij sprong er echt uit voor ons naast al die andere artiesten in Carré! We willen je terugzien!  Ook is het enorm boeiend om Herman die jaren met Toon werkte, zo te horen spreken, een van de laatste getuigen… Unieke show!

Sonja Saeys

Op 17 december was ik bij jullie voorstelling in de Arenbergschouwburg samen met enkele vrienden. We waren allen soms tot tranen toe bewogen. Proficiat aan de hele cast. Het was een ECHT eerbetoon aan Toon. Nog veel succes met jullie werk.

Hedwige Curvers

Wij waren op 19 Jan 2017 in Meeuwen Gruitrode en het was echt prachtig en ontroerend. Zo mooi gezongen en prachtig aan mekaar gepraat door Herman, en natuurlijk wat een orkest!! Het was echt fenomenaal.

Jan Jacobs

Lissa, je hebt echt een pracht van een stem!

Liesje Schepens

De voorstelling “In de schaduw van Toon Hermans” die ik meemaakte in Gent op  21 januari heeft diepe indruk gemaakt. Het was “klasse” en “hoogste top”!

Ik beaam ten volle de reacties van De Morgen (“De mooiste stem van de NekkaNacht” ) en die van De Standaard en van Theaterkrant Nederland. . . .

Cecile De Cock

Lissa, je hebt echt een pracht van een stem!

Liesje Schepens

De voorstelling “In de schaduw van Toon Hermans” die ik meemaakte in Gent op  21 januari heeft diepe indruk gemaakt. Het was “klasse” en “hoogste top”!

Ik beaam ten volle de reacties van De Morgen (“De mooiste stem van de NekkaNacht” ) en die van De Standaard en van Theaterkrant Nederland…

Cecile De Cock

Allemachtig, wat ongelooflijk prachtig.
Zo verstild, zo vanzelfsprekend gebracht.
Wat een pracht, wat een pracht, wat een pracht !
Dat iemand het zó mooi, of… bijna mooier zou zingen dan Toon,
maakt dat ik durf te zeggen: Lissa, je bent zijn vrouwelijke kloon.

Anneke Boerwinkel

Graag cd Ik heb je lief. Omdat Lissa Toon onwaarschijnlijk mooi vertolkt! Ontroerend.

Tilly Joon

Breekbare pracht
Lissa Meyvis zingt Toon Hermans
Lissa was één van de artiesten die acte de présence gaf tijdens het 100 jaar Toon Hermans dat op oudejaarsavond werd uitgezonden. De Vlaamse nachtegaal ving de essentie van de schuchtere Limburger in haar uitvoering van het klassieke, lieve en vroege liefdesliedje Lieverd. Maar de veelzijdige artieste wist ook raad met Lente me, wat ze al dan niet terecht bestempelde als Toons’ Ne me quitte pas, vrij naar die andere muzikale pionier van het lage landen chanson: Jacques Brel.

Jef Willemsen, Televizier


Fan geworden door de twee liedjes die Lissa Meyvis in Carré zong: Lieverd en Lente me.

Renee Vos

Zag en hoorde Lissa & Herman live in CC Merksem, maar ook op TV op oudejaarsavond vanuit Carré – SCHITTERENDE vertolkingen die meteen ontroeren dankzij de sensuele stem en présence. Dikke proficiat en veel succes toegewenst in de zangcarrière.

Pierre Beniers

Wat heb ik genoten op oudejaarsavond van je prachtige stem. Via YouTube sta je nu op mijn FaceBook.

Marion Uiterwijk

We hebben er gisteravond van genoten!  „Dat meisje met het rode jurkje” heeft inderdaad heel mooi gezongen. En die oude grijze Vlaamse manager kwam ook goed over. Proficiat!

Lydia en Cas Goossens

Beste Herman en Lissa,
Wat een prachtige voorstelling in hét theater waar Toon zich zo thuis voelde. Lissa kreeg de zaal muisstil, wat een talent! Maar dat hebben we al live mogen ondervinden in het Fakkeltheater. Blijf dit vooral doen. Toon mag nooit vergeten worden!

Nannerl Coeckelbergh

Zo mooi. lk moest er van van huilen.

Ria Vanderhoeven

Lissa,
Enorm genoten van jouw unieke stem en liedjes van Toon. Nog nooit zo’n voordracht genoten!!

Ted Damen

Hartelijk dank voor de schitterende en ontroerende uitzending op TV over Toon!

Leo Hendriks

Hallo,
Ik wil op deze manier Lissa super bedanken voor het gene wat ze gezongen heeft op 31 december 2016 in het  programma wat over TOON ging. Geweldig mooi, dank je wel daarvoor Lissa. Dat ik dit doe is zeer zeldzaam, maar  jij heb zo mooi Toon vertaald toppie.
Met vriendelijke groeten,

Ben Kodok (grote fan van Toon)

Ik ben onvoorwaardelijke fan van Toon en van Lissa!

Francine Van den Brandt

Lieve vriend Herman,
Kan 2016 eigenlijk nog overtroffen worden? Je hebt zoveel mensen gelukkig gemaakt met je warme getuigenis. Ik hoop dat je ook in 2017 nog heel veel mensen kunt bereiken.

Truus Lostrie

‘Lieverd’… (buiten die van Toon) … de ALLERMOOISTE vertolking!

Eric Jansen

Carré was schitterend. Lissa stal de show!!

Eric De Korte

Wat een prachtige stem en uitvoering. Voor het eerst sinds jaren ga ik weer een CD als die er is, kopen en wel van Lissa Meyvis. Mevrouw Lissa, bedankt, een waardige opvolger van Jasperina de Jong. Geweldig.

Geert de Ruiter

Vriend Herman,
Wat een realisatie !
Carré ziet je graag, maar wij zien je nog liever !
Seigneur, dank je voor de jaren van vriendschap.
Oude jaaravond 2016.

Mieke en Richard Celis